Senteret sitt bannerbilde

Sommerferie 2022

22. juni 2022

Sommerferie er i gang! 

Fint om fastemedisiner bestilles før fastlegen tar ferie.

Henvedelser til fastlege som ikke er øyeblikkelig hjelp blir ikke besvært før fastlegen kommer tilbake fra ferien. 

 

Håvard Orlien uke 25,26, 30 og 31

Jelena Vucinic 27, 28 og 29 .

Helene Brown Samuelsen 29, 30 og 31 .

 

Vi har det åpent hele sommeren, men vi setter pris på at dere ringer oss for avtale før dere møter opp på kontoret. 

God sommer! 

 

Elektronisk kommunikasjon med Maxis legesenter

22. mars 2020

 
Helserespons er vår leverandør av elektronisk kommunikasjon. Du når oss gjennom nettsiden maxislegesenter.no eller helserespons appen. Du har følgende valg:
 
E KONSULTASJON:
E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet. Du sender inn dine spørsmål. Vi sender skriftlig utfyllende svar. Tjenesten gjelder fortrinnsvis oppfølging av tidligere samtaler med legen og bare når det ikke kreves fysisk oppmøte. Hvis du har nye plager, må du bestille en vanlig legetime. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner. (kostnad påløper for SMS. Du betaler til legen som for vanlig konsultasjon inkludert girogebyr).
 
LEGETIME:
Du sender inn timebestilling. Trykk på ønsket dag, skriv kommentarfelt hvis du ønsker spesielt klokkeslett eller dato. (kostnad påløper for SMS)
 
RESEPT:
Du skriver hvilke resepter du ønsker fornyet. Hvis du ber om nye medisiner, må dette vanligvis tas opp på en vanlig time. (kostnad påløper for SMS. Det er ingen egenandel til legen for innsendels av resept)
 
ANDRE HENVENDELSER:
Brukes ved korte beskjeder eller spørsmål. Du får et kort og enkelt svar. (kostnad påløper for SMS. Det er ingen egenandel for kort svar. Du må betale for erklæringer, henvendelser, sykemeldinger, rekvisisjoner mm).
 
VIDEO KONSULTASJON:
Du sender inn timebestilling, skriver ønsket dag, klokkeslett og at du ønsker video konsultasjon i kommentarfeltet. Du får en SMS tilbake som bekrefter avtalen og en link for å åpne videosamtalen ved avtalt tidspunkt.
 
mvh
Maxis legesenter

Coronavirus

18. mars 2020

For å unngå coronavirus ved legesenteret ønsker vi at KUN å ta imot pasienter som MÅ til lege. Vanlige kontroller ber vi om at utsettes inntil videre.

Vi ber om at pasientkontakt fortrinnsvis skjer på nett og telefon. De som trenger legetime får det.

NB!!! Har du hoste, halssmerter eller andre influensasymptomer- ta kontakt først på helserespons, www.maxislegesenter.no eller ring oss 37012800. 

IKKE KOM OPP PÅ KONTORET!

Hvis vi få coronavirus på legesenteret, må vi stenge kontoret.

Hvis hensyn og følg råd fra myndighetene slik at vi kan hjelpe flest mulig pasienter.

INFO:

www.helsenorge.no

www.fhi.no

Helsedirektoratets informasjonstelefon: 815 55 015

 www.koronasjekk.no

Ny lege!

18. mars 2020

Ny lege ved Maxis legesenter

Helene Brown Samuelsen starter som fastlege ved Maxis legesenter!

Helene har vokst opp i Arendal og beskriver seg selv som Tromøygeit. Hun har studerte medisin på Pomeranian Medical University i Szczecin. Hun flyttet hjem fra Polen i 2018 og har siden hatt turnustjenste ved Sørlandet sykehus, Arendal og Kystveien Legesenter. Ved siden av Maxis legesenter vil hun jobbe på Helsestasjonen for barn og ungdom. Helene liker dans, trening og alt som er gøy!